Syltarull til jul

20181117_204748.jpgDet er så herlig å sitte med et stort flott sidestykke av gris, og vite at med bare litt krydder og omtanke så blir det nydelig pålegg til jul. Så enkelt og så godt!

Det er ennå ei stund til jul, og jeg koker derfor ikke syltarullen nå, jeg bare gjør den klar, og legger den i fryseren. Vel en ukes tid før jul tar jeg den opp og tiner den helt, før jeg koker den. Deretter legger jeg den i saltlake.

Oppskriften på syltarull finner du her

Jeg anbefaler også å prøve lage sylterull av griseknoker, det blir litt det samme som å lage hodesylte. Oppskriften finner du her

Tips:

  • Jeg har et stykke rør som jeg trer rullnettet utenpå. Enden på nettet knyter jeg sammen med hyssing, og så slipper jeg rullen gjennom røret. Jeg holder nettet litt igjen slik at det blir stramt og godt rundt rullen. Så er det bare å knyte for, og klippe nettet.

20181117_205230.jpg

Lykke til med juleforberedelsene dine!

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s