En deilig morgen

De beste morgenstundene jeg har, er de hvor jeg har tid til å sitte ned å spise frokost, og aller helst lese i en god bok.

Den senere tiden er det «Odinsbarn» av forfatter Siri Pettersen som har blitt følge gjennom frokosten. Velskrevet og spennende som den er blir den også lest på sengen 🙂 Gleder meg allerede til oppfølgeren kommer.  Boka «Odinsbarn» anbefales til alle dere som liker å lese gode bøker.

Lang frokost med en god bok er noe som hører sjeldenheten til, men det nytes så snart anledningen byr seg :-)
Lang frokost med en god bok er noe som hører sjeldenheten til, men det nytes så snart anledningen byr seg 🙂

I dag hadde jeg en slik koselig morgenstund og etter frokost hentet jeg posten. Da ble det nok en hyggelig stund, etter som det lå en brevpakke til meg iblant haugen med førjulsreklame. Jeg kunne se allerede før jeg åpnet at den var fra min gode venninne Merethe, og det var med stor spenning jeg åpnet for å se hva hun hadde funnet på denne gangen. Hun er et av de mest kreative mennesker jeg kjenner, i tillegg til at hun har en egen evne til oppmuntring og omtanke for andre.

Vakkert! Jeg måtte nyte pakken en stund før jeg pakket opp :-)
Vakkert! Jeg måtte nyte pakken en stund før jeg pakket opp 🙂
Jeg setter utrolig mye pris på slike uventede oppmerksomheter :-)
Jeg setter utrolig mye pris på slike uventede oppmerksomheter 🙂

Som dere kan se av bildene, pakken inneholdt nok en pakke, nydelig dekorert. Og inni lå en bok med vakker trykk og tekst på omslaget, full av blanke sider som jeg selv kan fylle med tanker, ord og visdom – både fra meg selv og fra andre. Den skal bli flittig brukt.

Ønsker dere alle en riktig vakker dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s