En snill, god og kreativ venninne

Jeg har en veldig snill, god og kreativ venninne! I tillegg til at hun er «født» med strikketøy er hun også enormt kreativ på så mange andre områder, maling, toving, kalligrafi – og i de senere år også scrapping. Hun er veldig dyktig!

Og jeg er veldig heldig som har en venninne som kan finne på å lage og skrive kort til meg, sånn helt uten at det er noen spesiell anledning. Det er lykke når jeg slik som i dag, på en vanlig hverdag, finner en rikt dekorert konvolutt fra henne innimellom posten med regninger og reklame. Og så spennende som det er å åpne konvolutten for å se hva som åpenbarer seg inni. Denne gang var det et nydelig kort med engler og gode ord.

Tusen takk snille gode venninnen min 🙂 Kort Kort

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s