Et par tips til sylterull

Mange har lett i alt av butikker uten å finne ribbe/slagside av gris som ikke har ferdig rutet svor….de fleste uten hell.  Men fortvil ikke, jeg har i år laget sylterull med rutet svor og det førte ikke til noen problemer – men da er forutsetningen at man bruker rullnett ved tilbereding.

Rullnett fås kjøpt i de aller fleste ferskvareforretninger. Kjøp noen meter slik at du ikke trenger å tenke på det de neste årene 🙂

Det neste problemet mange støter på er hvordan de skal få sylterullen i nettet når man har krydret den og er kommet så langt i prosessen med å lage sin egen rull….20151220_171039_resized

Du kan finne en boks eller en annen rund gjenstand med diameter stor nok til at du får rullen inn i den. Start med å tre rullnettet over boksen/gjenstanden. Plasser rullen inn i gjenstanden og knytt for enden på rullnettet. Rist rullen ut slik at den blir liggende godt ned i enden du har knytt for, og samtidig som du holder igjen rullnettet dras rullen ut. Stram til nettet i enden og knytt for og klipp av. Du skal nå ha fått en rull.20151201_142100_resized

Oppskriften finner du her: Sylterull

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s