Trivelig i adventa

Jeg har alltid likt adventstiden veldig godt. Disse ukene er fylt av tradisjoner og hygge og selv om det kan være et pes for å komme i mål med alle ting man har satt seg fore å gjøre før jul, ja så er det trivelig 🙂

Jeg er også blitt flinkere med årene til å stryke uvesentlige ting, fra huskelisten jeg har i bakhodet, dersom jeg ser at det blir slik at det medfører stress for å nå målet. Adventstiden skal være hyggelig, og man skal ha tid til både ettertanke og omsorg, både for seg selv og for de rundt en.

Hvorvidt man trives med advent og jul beror nok i stor grad på hvordan man har det, og hva man gjør det til selv. Så jeg oppfordrer alle til å nyte disse desemberdagene og gjøre akkurat hva dere selv har lyst til for å finne roen og stemningen i dere 🙂

Denne uka fant jeg roen i og skylle svibler og sette de i vann 🙂 Muligens får man tak i svibler hvor røttene allerede er rene for jord, men jeg gjør nå på dette viset – noe jeg har gjort i mange år etter som jeg synes sviblene tar seg best ut i all sin enkelhet.

Når jeg har skylt vekk all jord og sand setter jeg sviblene i glass (i år ble det også tatt i bruk to store rødvinsglass), og fyller på vann slik at røttene er dekket. Jeg bruker også ha fullt av små gjennomsiktige steiner av glass i vannet, for litt ekstra dekor. Det går også an å ha farge i vannet dersom man ønsker det.

Jeg elsker duften når sviblene blomstrer, så nå ser jeg frem til at de skal det 🙂

Ønsker dere alle en riktig god advent og håper dere tar dere tid til å være snill mot dere selv 🙂

Jeg synes sviblene er så vakker når de står slik i all sin enkelhet.
Jeg synes sviblene er så vakker når de står slik i all sin enkelhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s