God påske!

Nå er det påskeferie! Det skal bli deilig med noen fridager. Kanskje lange late morgener med god frokost, glade unger og forhåpentligvis sol som skinner og lokker oss ut på tur eller i solveggen.

Jeg skal uansett vær nyte fridagene og det å være sammen med ungene, og gjester som dukker opp på hyttebesøk.  Det blir helt sikkert aking i Kragebakken (som fikk navn etter gubbens kragebeinsbrudd i bakken, påsken for to år siden), grilling og moro. Og når kvelden kommer blir det sikkert både badstu, snøbading og kortspill. Har jeg et øyeblikk for meg selv skal jeg kose meg i godstolen med et av de mange interiørmagasinene jeg har bunkret med. Dette blir bra!

Jeg startet påsken med å lage meg en bjørkekrans. Jeg har lenge tenkt på at jeg ønsket gjøre det, og nå som den er ferdig fant jeg ut at den skulle gjennom påsken få henge under hyttetaket med påskeeggene dinglede fra grenene. Lekkert ble det om jeg skal få si det selv 🙂

Faktisk ganske stilig med påskeeggene hengende fra bjørkekransen under taket.
Faktisk ganske stilig med påskeeggene hengende fra bjørkekransen under taket.

Bjørkekransen er stor så den laget jeg ved å surre sammen to lengder bjørkeris. Jeg brukte sort hyssing slik at surringen ikke skulle vises. Når lengdene var satt sammen formet jeg de mot hverandre til en sirkel, og så surret jeg hyssing slik at kransen skulle beholde formen.

Skal man lage en mindre krans er det bare å flette sirkelen med bjørkeris i hverandre, og kanskje hjelpe til med hyssing dersom man ikke får riset til å holde seg på plass. Enkelt og greit!

Bjørkekransen lager man lett selv med smidig bjørkeris og sort hyssing.
Bjørkekransen lager man lett selv med smidig bjørkeris og sort hyssing.
Vips! Da var den ferdig :-)
Vips! Da var den ferdig 🙂

God påske alle sammen! Og husk det er stor skredfare flere steder i landet vårt så vær forsiktig dersom du skal legge til fjells! Take Care!

I påsken skal kransen få henge i taket med påskeegg. Etterpå skal kransen få henge på inngangsdøren.
I påsken skal kransen få henge i taket med påskeegg. Etterpå skal kransen få henge på inngangsdøren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s