Her og nå!

Om sommeren bruker vi uteplassen ofte. Vi griller, spiser, drikker kaffe, skravler, soler oss, leser, og i det hele tatt  -bare nyter lange late dager og slapper av. Og når høsten kommer for alvor setter vi vekk stoler, bord og annet som hører sommeren til.

Men, hvorfor ikke bruke uterommet litt om vinteren også?

En stol i leveggen, et stort pledd og kanskje en pels, en kopp rykende varm te, litt sjokolade og annen snoop. Det er en helt utrolig god følelse og sitte slik i vinterlandskapet, innhyllet i vame plagg med en spennende bok på fanget, bare omgitt av frostrøyk og kvitring fra en og annen fugl som ikke har reist til Afrika. Da kjenner man virkelig at man lever og er i nuet. Her og nå!

Ute i vinterenTe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s